Blogs

Kantoormedewerkers

Er kan per aangever een kantoormedewerker gedefinieerd worden. Op deze manier kunnen emails en brieven die afgedrukt worden naar klanten gepersonaliseerd worden met de gegevens van de kantoormedewerker.

Statussen

Er kunnen op de fiches 281.20, fiches 281.50 en wedde fiches statussen gedefinieerd worden waarbij kan aangegeven worden welke fiches afgewerkt zijn, welke mogen doorgestuurd worden en welke inactief staan.

Nieuwe website

 

Het was hoogtijd om onze website in een nieuw kleedje te stoppen. Net zoals iedereen hebben wij ook het probleem van 'altijd tijd te weinig'. Maar uiteindelijk is het ons toch gelukt om de website in een nieuw kleedje te stoppen.

Nieuw logo

Accowin heeft een nieuw logo. Het oude was door onszelf gemaakt en dat kon je er ook aan zien. Nu hebben we professionals ingehuurd en het resultaat mag er zijn. Naast het logo hebben we ook een nieuwe huisstijl en deze ga je zien terugkomen in onze programma's, website,... . De volgende stap is nu een nieuwe website. Deze zal er vlug zijn. Kom snel terug zo kunt u ook onze nieuwe website zien.

Inhoud syndiceren