Welkom

LBRP ontwikkelt software voor accountants- en boekhoudkantoren  en ook voor de klanten van deze kantoren. Deze software wordt ontwikkeld vanuit praktijkervaring. Daardoor ligt de focus bij LBRP altijd op gebruiksvriendelijkheid en eenvoud.

Onze belangrijkste troef is dat onze software ontwikkeling wordt uit de praktijkervaring van onze klanten. Suggesties voor verbetering of aanvulling van het programma worden met de nodige aandacht toegevoegd.

Accowin (Boekhoudprogramma)

Dit is een boekhoudprogramma met daarbij modules voor facturatie, BTW forfaits, winstmarge, Belcotax, verkoopsmodule, ... .

Verdere kenmerken van het programma kunt u vinden op deze pagina.

Een gratis demo van het boekhoudprogramma kan gedownload worden.

Belcofin (Bedrijfsvoorheffing en fiches)

Is een programma om op een eenvoudige manier bedrijfsvoorheffing voor zaakvoerders te berekenen en/of in te dienen via Finprof. Via dit programma kunnen ook de fiches 281.50 (erelonen) en 281.20 (aangemaakt tijdens indienen bedrijfvoorheffing zaakvoerder en/of manueel aangemaakt) ingediend worden via Belcotax.

Verdere kenmerken van het programma kunt u vinden op deze pagina.

Een gratis demo van het programma kan gedownload worden.

Finasset (afschrijvingsapplicatie / afschrijvingsmodule programma)

Programma om investeringen, afschrijvingen, afschrijvingstabel, bedrijfsmiddelentabel, investeringaftrek, ... bij te houden zonder overhead van boekhoudprogramma op een eenvoudige en snelle manier met alle rapporten nodig in België. Zo een programma wordt soms ook een afschrijvingsapplicatie genoemd.

Verdere kenmerken van het programma kunt u vinden op deze pagina.

Een gratis demo van het programma kan gedownload worden.